O nama

CONIMEX Trade d.o.o. sa sedištem u Beogradu, je porodično preduzeće, sa dugom tradicijom u oblasti tekstila. Od samog početka 1990-te, osnovna delatnost firme je prodaja tekstila na veliko: tekstilne tkanine, frotirski program, posteljni i stolni program, kuhinjsko rublje i ostali konfekcijski proizvodi.

CONIMEX Trade d.o.o. je jedina trgovina tekstilom u zemlji, koja terminski snabdeva tekstilnim proizvodima svoje Kupce  na bazi njihovih kvartalnih i mesečnih planova-narudžbi. Ovakav način poslovanja našim kupcima daje sigurnost u snabdevanju svojih proizvodnih kapaciteta potrebnim repromaterijalom. Takođe, našim Kupcima pružamo mogućnost kupovine sa lagera.

Svojom poslovnom politikom, profesionalnim odnosom, asortimanom, kvalitetom, odnosom prema kupcima, CONIMEX Trade d.o.o. je za kratko vreme postao jedan od glavnih dobavljača u zemlji i postavio nove standarde u trgovini.

Naš osnovni cilj je da našim kupcima pružimo sigurnost i kvalitet isporuka kao i  stalno praćenje svetskih trendova i uvođenje novina u pogledu kvaliteta i dorada tkanina.

Naš tim čine:

 

Zoran Stanković
direktor

 

Milan Stanković
komercijalni direktor

 

Nikola Švabić
komercijalista